Nennes liv

Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Jennie - 20 januari 2010 21:28

Fick ett SMS av J tidigare i kväll. Då var han i Abu Dabi sen flyger han vidare till Amsterdam, Stockholm, Umeå och taxi hem till mig!


Fick ett SMS av hans mamma också som undrade om jag planerat någon god middag. Jag tänkte väl det först, men det han önskar sig mest av allt är ett MAXmål på arlanda och det är väl lite svårt att klå. Men han kan få resterna från min middag om han fortfarande är hungrig när han kommer hem:) hehe Han lär nog vara  mest bara trött efter resan.


Har handlat det viktigaste till honom iaf: Mjölk!


Har varit på träning i kväll. Känner redan träningsvärken i magen. Ohhh...

Ne soffläge en stund nu innan sängen.



Av Jennie - 20 januari 2010 15:18

ohh kan det vara så nu att han är på väg?? Har inte hört något mehan borde vara på väg! Skönt att man ska iväg och träna snart så att man slipper gå hemma och vänta!


Jag ska som sagt träffa en jobbcoach på fredag. Jag har fått en länk av dem som jag ska logga in på med ett lösenord jag fick samtidig. Nu är det så att lösenordet fungerar inte.  Ringde upp företaget och fick ett mobilnummer till kvinnan som förmodligen är min jobbcoach (?). Hamnar i mobilsvar. Hatar mobilsvar. Brukar undgå att prata in något för det blir alltid fel. Men den här gången lyckades jag prata in nått svammel om problemet men glömmer att lämna mitt telefon nummer så hon kan ringa upp. Haha tragiskt...får försöka ringa henne senare igen. Nu är jag ännu mer avskräckt från att lämna meddelanden.  


Nä nu ska jag väl vattna blommorna eller nått....äta min middag som är en matlåda från mamma :) Jag är inte lat bara väldigt bekväm av mig!



Ovido - Quiz & Flashcards