Nennes liv

Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Jennie - 13 januari 2010 14:28

wow...kan inte fatta hur nära det är nu! Längtar som en tok.

När jag vaknade idag kom jag på mig själv igen med världens smajl igen. Undra vad jag drömmer om när jag är så lycklig just när jag vaknar. Allt eftersom dagen går så dras mungiporna neråt igen. Varför ska man fundera så mycket? Önskar man kunde trycka på off och le när man somnar också.


Simmade igår som sagt. Var underbart skönt. Tiden gick fort dessutom. Kanske för att man samtidigt surrade med underbara L! :) Gick och fikade efteråt med L och E. Igår var egentligen den bästa dagen på länge. Fikade tidigare på dagen med min härliga vän A (eller tidig lunch kanske det ska kallas) och sen fick jag besök av mammsen på eftermiddagen!


Pratade just med en vän från skolan. Han håller på och slutföra sitt examensarbete. Det fick mig att börja fundera på om jag ska ta nya tag och göra mitt så man får ut en  kandidatexamen iaf. Skulle ju se bättre ut i mitt CV. Man kan ju faktiskt be skolan om hjälp att hitta på ett projekt. Tror jag vet ungefär vad jag vill inrikta mig på nu. Ska fundera på det lite mer. Kanske kan klara mig på att bara ta bidragsdelen från CSN så slipper man mer lån. 


Å älsklingen är tillbaka på Campen nu. Förhoppningsvis så blir han där fram till leaven! Tiden går så fort men de sista dagarna seeegar sig fram. 


Fotboll i kväll! :)


Ovido - Quiz & Flashcards