Nennes liv

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

lång dag

Av Jennie - 14 februari 2010 18:23

Känns som att den här dagen är ovanligt lång. På väg hem från träningen fick jag för mig att det bara var att slänga sig i sängen och sova. Men sedan fick jag syn på klockan och insåg att det bara var middagsdax. Ingen koll på tiden alls. 


Men hjärnan har inte hängt med idag. Packade ner min mammas skor i väskan istället för mina egna. Finns inga likheter mellan dem. De är inte ens i samma färg. Hon ringde sen när hon skulle på jobbet efter att ha letat som en galning.


Har grillat MASSOR av hamburgare...känns som att lukten sitter kvar fast jag duschat och bytt kläder. Laget sålde hamburgare, korv och fika idag på en hundutställning. Sen var det som sagt fotbollsträning efter det. Gick faktiskt hyffsat bra idag. Har fått kanonbra tips och hjälp från vår "brottartränare"! :) Så jag har kunnat träna fullt ut idag utan att störas av benhinnorna! Super skönt!


Älsklingen ringde idag med! Det blir man alltid superglad av! Han har det ganska bra. Fast de verkar ha jätte tråkigt väder och inte så mycket på schemat just nu.

Vilket känns skönt för oss här hemma! Men man förstår ju att de vill jobba. De är ju faktiskt där för att göra ett en insats.


Jag är stolt över min pojkvän.  Soldaterna är hjältar. De riskerar sina liv för att om möjligt försöka göra världen lite bättre. Jag tänker dagligen på det oskyldiga folket som faktiskt lever i detta härjade land. De vill ju som alla andra bara ha fred och Afghanistan behöver hjälp upp på fötter, för att i framtiden själva kunna försvara sitt eget land. Jag är stolt över dessa modiga svenska män och kvinnor som vägrar sitta hemma och se på när andra i världen lider och behöver hjälp!


Visst jag önskar ibland att han hade tackat nej eller att han ska säga upp sig och komma hem. Egoistiska tankar. Jag är fruktansvärt orolig hela tiden och saknaden är stor, men min älskling vill göra en insats och därför har han mitt fulla stöd för det han gör!


 
 
zetterlinden

zetterlinden

14 februari 2010 19:21

Ja jag menar det , min dag har också känts lång och allmänt skitseg :/

http://www.zetterlinden.bloggplatsen.se

 
Nea

Nea

15 februari 2010 00:12

Jag förstår dig och dina egoistiska tankar. Jag skulle vilja ha hem Ola nu med, men behöver inte oroa mig för vart han är ens. Dom är riktiga hjältar som är där borta! =)

http://Linneaegnor.se

 
Ingen bild

Jennie

15 februari 2010 17:10

Det är jobbigt att vara ifrån den man älskar, men tänk så mycket mer vi har att se fram emot när vi väl får hem våra karlar Nea :) Man kan ju tyvär inte låsa in dem! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 12 april 2012 17:15

Här är det som vanligt inget händer...eller massor händer men inget blir skrivet.   Idag hände något som var väntat men ändå kom så plötsligt...Jag har haft ett par Jeans som jag troligen haft sen jag flyttade till Sundsvall om inte längre...och ...

Av Jennie - 5 november 2011 09:35


Japp nästa helg bär flyttlasset iväg-.Till andra sidan staden! Ska bli skönt med en större lägenhet. Ska bli spännande att se om katterna tycker det är lika kul.   Just nu sitter jag och börjar bli hungrig. Befinner mig i bäddsoffan hos...

Av Jennie - 3 augusti 2011 13:15


Idag Idag är det så där underbart härligt ute! Lyckliga är de som är lediga idag :) Tänk att få ligga och njuta på stranden idag och ta ett litet dopp nu och då. Hoppas det blir någon fin dag i helgen med.   Är för övrigt mer blåslagen än jag var...

Av Jennie - 2 augusti 2011 11:14

Helgen var underbar! Fest med goda vänner i fredags som slutade med utgång. Hade en kanonkväll! I lördags bakade jag en smörgåstårta och åkte till stugan med J för att gratta lillebror som fyllt år. Sköt luftgevär och spelade badminton och bara hade ...

Av Jennie - 29 juli 2011 08:25

Idag är det riktigt varmt ute. Blir nog solning på trappen på Lunch! Måste ju ta vara på de få soltimmarna jag får nu resten av sommaren.   Och ikväll blir det Barty. Känns riktigt skoj! Får se vilka som hänger på men det blir nog trevligt vilket...

Ovido - Quiz & Flashcards