Nennes liv

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Jennie - 24 februari 2010 23:10

Förkylningen börjar släppa. Var och simmade igår och har kunnat göra en hyffsad träning i dag.


Åter igen så var det för kallt för löpning. (Vilket är bra för mina benhinnors skull)

Just nu kör vi mycket fys. Vi kör då stationsträning. Idag tyckte våra tränare att vi hade utvecklats och blivit så starka att vi skulle få en fin överraskning och den bestod av utökning av tiden vid varje station. Å jag säger då det ,vad vänligt :) haha Tufft blev det men vi klarade det.  Är rädd för att den träningsvärken som kommer infinna sig i morgon och i övermorgon kommer inte vara nådig. Men då vet man att man gjort ett riktigt bra träningspass! Vi kommer att vara grymt starka och förberedda när gräset blir grönt! Nästa helg är det cup! Ska bli riktigt roligt!


Idag har det även blivit en tur på stan. En ganska lång tur faktiskt. Jag skulle bara göra tråkärenden på banken och apoteket, men först ringde mamma. Hon bjöd på lunch sen var vi och tittade på kläder. Börjar komma mycket fint nu. Min mamma är så snäll så jag fick en tröja i väldigt tidig fördelsedags present :) Sen när mammis skulle hem så möttes jag och LW upp och tog en liten sväng till :)


Knappt en månad kvar tills man får se mustaschen igen :) Haha tror att det till och med lagts till ett litet skägg nu. Saknar honom så mycket! Sen är det bara en sväng kvar sen får jag förhoppningsvis ha honom hemma. Vi får se var vi hamnar efter det här. Är lite sugen på miljöombyte.


Ja nu har jag flummat iväg lite känner jag. I morgon blir det städdag och ev en liten tur ner på bokrean. Det går ju inte att missa den! :) Får se om man orkar se hockeyn i morgon bitti med.

Ovido - Quiz & Flashcards