Nennes liv

Alla inlägg den 17 februari 2010

OS

Av Jennie - 17 februari 2010 15:27

OS börjar bli roligt nu! 2 guld och fler får vi hoppas på! Det är kul att titta på sporter som man inte ser så ofta på tv. Jag tittar lite på det mesta. Dest spelar ingen roll om det är något svenskt deltagande. Det är så många duktiga idrottare! Det går inge vidare för Norge. Tycker lite synd om de norska skidåkarna. Men det gäller ju att vara bäst när det gäller. Som Björn Ferry. Vilken kille!!

Inge vidare att Skröder skadade sig. Tungt slag för Modo! I kväll går Tre kronor in i turneringen! SPÄNNANDE att se!! :) Ja jag skulle kunna skriva hur mycket som hels om OS just nu. Det är så kul!


I övrigt har jag blivit förkyld. Ont i halsen och täppt i bihålorna. Saknar älsklingen extra mycket idag. Han ska ju vara hemma och pyssla om mig. Pratade nyss med honom via facebook. Första gången vi lyckas vara inloggade där samtidigt. Jag är inte någon flitig facebookanvändare men man måste ju titta in ibland bara för att se om det är något intressant som har hänt. Man kan ju få reda på mycket saker där igenom haha!


Åker nog till träningen ikväll ändå. Jag kan nog inte träna men jag har ju inget bättre för mig, kan inte bara sitta hemma så sjuk är jag inte. Har lovat några lagkamrater skjuts också. Vill ju inte missa så mycket heller.


Ne ska kolla vad man har att äta till middag nu...


Ovido - Quiz & Flashcards